Logo Lein 1
3l1a5224

KNEPENT TAP FOR FRAM

Det første oppgjøret mot Fram/Remyra i april endte 2-2 på Skatval. Mye lå også til rette for poeng på et Tangmoen Stadion som til å begynne med badet i sol.

Det var gjestene som tidlig skulle ta ledelsen. Sandra Veimo stilte seg opp på et frispark og satte det på utakbart vis opp til høyre for keeper Frida Sommervold. Et drøyt kvarter senere svarte Tangmoen da Hanne Overvik Eidem banket et innlegg ned i det nærmeste hjørnet. Stillingen sto seg med 1-1 da lagene gikk til pause.

I andre omgang var det Tangmoen som hadde føringa, men et rødt kort til Iselin Olsen i det 71. minutt endret kampen. To minutter etter tok Fram/Remyra ledelsen 1-2 ved Tuva Søraunet. Tangmoen ga ikke opp og fikk noen gode muligheter til utligning, men stillingen sto seg ut overtida.